onsdag 8 december 2010

Julpyssel

Idag fick vi äntligen lite tid över till att fixa lite med julgrejer. Vi har inte hunnit det tidigare eftersom vi har "kattsäkrat" lite här hemma, storstädat och allt sådant. Men idag har det alltså kommit upp lite ljusstakar, julstjärnor, smågranar och lite annat smått och gott.
Vi har även gjort kissen lite julfin, gjort rent ögon, öron och klor. Eftersom Don Sphynx katter inte har något hår så har dom inte det naturliga skyddet mot att få in skräp där. Efter att ha hållt på och busat och tvättats så blev hon trött och sov i nästan 4h uppe i sitt träd, vaknade nyss och kom och tryckte upp nosen i skägget på mig och gosade väldigt mycket.
Igår när vi busade lite så filmade vi lite också, klippte ihop en kort liten film.



Hon är ett riktigt busfrö, den lilla apan med plingan på gillar hon inte när hon är nere på golvet, men hon blir som galen på den om man leker med den i soffan, lägger sig på rygg och misshandlar den totalt. Fjädervippan älskar hon också, den höll i två dagar ungefär så vi måste hitta en till sådan, fanns inte på dollarstore så vi kanske får beställa hem ett par stycken sådana, någon ny leksak som liknar apan vore också bra, den börjar också se väldigt tilltyglad ut.

// Hinkas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar