måndag 6 december 2010

Stockholm

I helgen så var vi i Stockholm med Gunilla, Kalle, Fredrik, Bittan och Daniel. Bodde på Fridhemsplan som vi brukar göra, billigt med schyssta sängar och centralt. Vi åkte ner för att vi skulle gå på Musikal, Queen. Den var riktigt bra, bra musik och rolig handling.
Daniel ligger och jäser i sängen på lördagsmorgonen.
Kort på "grannarna".

Lördag kväll så käkade vi middag på ett litet ställe alldeles bredvid vandrarhemmet, dom flesta käkade planka, jag valde dock en oxfilépasta med gorgonzola, den var riktigt god. Tänkte att man äter ju aldrig pasta hemma så man kanske ska passa på när man är i storstan.....
På plats på cirkus lördagkväll för att kolla på musikalen.
Bild utanför cirkus med Freddy Mercury ståendes där uppe.Vi var ju och hämtade den lilla kattjejen Sofia också samtidigt, vi vet inte om hon ska heta Sofia eller Safira än, blir att man säger namnen varannan gång. Hon gick omkring och ropade lite när vi kom hem men sedan ville hon mysa och leka lite, somnade på min mage medans vi kollade på TVIdag har hon klättrat lite i det stora katträdet, här ligger hon i en tunna och myser lite.



Här leker hon med sin nya favoritleksak, en mus som piper när man slår på den.
Det kommer säkert komma högvis med bilder framöver, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering.
Nu ska jag gå och kolla vad den lilla tjejen har för sig, se om man kan få ett par nya rivsår på händerna kanske ;)

// Hinkas

3 kommentarer:

  1. Men gud så sööt!! Verkar vara bra fart i henne också :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, vi hade verkligen en trevlig helg! Roligt att göra något tillsammans hela familjen!!
    Sofia/Safira är ju så otroligt söt.Verkar så tillgiven och go bara efter en dag. Och kan redan gå på sin egen toa, inte dåligt för att vara så liten!
    Gunilla

    SvaraRadera
  3. Ja, hon är verkligen mysig, nu har hon upptäckt att det är ganska mysigt att ligga och sov i huset i klätterträdet så när hon blir trött på att gosa med oss (väldigt sällan) så springer hon dit och lägger sig.

    // Hinkas

    SvaraRadera