tisdag 13 juli 2010

Semester!

Hinkas fick semester i fredags och idag kl 16 fick jag semester. Vi har semester i 5 veckor, gud vad härligt!
Fast min semester började med dåligt väder. Det har varit klass 1 varning för oväder här i Härjedalen på eftermiddagen, och mycket riktigt så började det vid 16.30 vräka ner regn och åska väldigt mycket med blixtar och dunder. Det var väldigt kvavt och varmt i luften oxå. Vi stod ute på våran altan under tak och kollade. Jag älskar när det åskar :)
Det blinkade till i lamporna ibland men vi hade dragit ur datorn och tv:n iaf.
Det blev överflöd med vatten som låg kvar på gräsmattor och gator och brandbilarna fick åka runt på automatlarm på Sveg sa pappa.

När det började lugna ner sig efter 1,5 timme så satt det två små söta fåglar på vårat altanräcke utanför köksfönstret och burrade upp sig mot varandra. Dom kollade runt och pep när det små-mullrade lite. Trodde först att det var ungar, men dom flög då iväg sen.
Medan det regnade och åskade som mest såg jag i sovrummet att det satt två stora skator tätt intill varandra under taket uppe på själva fönstret som var öppet. Dom hörde inte ens att jag var alldeles bakom dom för allt regn som dundrade ner i backen ;)
Jag hann tyvärr inte knäppa kort för Hinkas pep till så dom kollade fundersamt bak och flög sen iväg ut i spöregnet, stackarna :/

Imorgon ska jag och mina syskon Samuel och Saga åka till ett ställe nära Huddik och bo i en stuga i 2 nätter med mamma som jobbar extra där den här veckan. Ska väl bada i havet och ha det mysigt :)

Nu ska jag och Hinkas snart kolla på filmen "Clash of the Titans".
// Millan

1 kommentar:

  1. Alltid kul att gå in och läsa eran fina blogg!
    Fina bilder och roligt skrivet.
    Kul att ni satt in en ny bild på er själva.
    Ni är såå snygga och goa tillsammans!!
    Kram // Mamma Gunilla

    SvaraRadera