måndag 12 november 2012

Camping v 31

 Som vanligt varje år var jag några dagar med mamma och syskon på husvagnssemester i Rättvik på Classic car week i somras.

 Vi hade en superplats på campingen alldeles vid vattnet. Brorsan spänner sig lite vid frukostbordet för Mimmi. Saga var med på Campingen också men hon syndes sällan i bild :)

 Tyra och Rickard hälsade på och sov i husvagnen med oss en natt.

 Pettsson kom med sin motorcykel och hälsade på en dag. Vi åt lunch och solade.

 Vi låg och solade hela dagarna och hade det underbart! Var i och badade några gånger med när det blev för varmt. Åse kom och tog över sovplatsen efter Rickard och Tyra. Hon servade med alkohol medan man låg på filten och lapade värme :D
Evy hälsade på mamma och solade med oss.

 Vi hade även fullt sjå att hålla koll på en söt liten måsunge som bodde vid stenarna nedanför våran plats. Måsföräldrarna flög runt och skrek så fort någon gick för nära. Ibland dök dom ner alldeles ovanför huvudet på folk. Vi höll oss ju på avstånd men fick ibland förklara för förbipasserande varför måsarna dök mot dom ;)


 Bror Samuel och Mimmi gled runt i vattnet och myste :)

 Dom köpte likadana tröjor och ville att jag knäppte lite kort på dom. Dom är så söta så :)

 Jag, Åse och mamma gick ut och åt en kväll på restaurang. Gött!

 På kvällarna kollade vi så klart på alla bilar som gled runt i Rättvik. Några vågade börna fast poliserna var lite överallt.

 Helt plötsligt gled Hinkas bil förbi mig. Fast en röd. Han har ju en likadan Mustang fast blå, men isärplockad i garaget ;)

 Det är som vanligt väldig mycket bilar och människor ute på Rättvik den här veckan. Det är härligt att sitta längst vägarna och titta och lyssna på allt liv.
Jag köpte ett fint grönt Ed Hardy-linne i ett stånd bredvid statoil. Sen köpte jag en ny handväska på marknaden på travbanan.

Knäppte ett fint kort på vårat förtält på natten med Rättvik upplyst i bakgrunden och Siljan emellan.

// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar