torsdag 8 september 2011

Städhjälp

Jag och Hinkas har köpt en liten självgående dammsugare som vi fick förra veckan. Hinkas köpte den på sitt jobb innan han slutade på Samsung.
Den är väldigt söt och dammsuger riktigt bra och tyst. Katten tycker den är spännande. Hon följer efter den när den åker runt och dammsuger. När den dammsugit klart åker den själv tillbaka till laddstationen och laddar. Fiffig sak :)

Och bilen fortsätter bara att krångla. Audin alltså. Kalle bytte styrväxeln så den läker inte servo-olja iaf, och så har han bytt slangen som läckte luft från turbon. Men nån dag efter började ABS- och antispinnlamporna att lysa hela tiden i instrumentpanelen och bilen betedde sig konstigt.

Så nu idag innan jag började jobba kl 16 har jag och Hinkas åkt till Ljusdal och lämnat bilen till samma kille som fixade förra felet med styrboxen. Han ringde upp två timmar senare när vi var hemma i Sveg igen och sa att han måste byta ut hela ABS-systemet. Det skulle kosta 15.000 kr. Som tur var hittade han det på en skrot för 2.600 kr istället så han skulle ta hem det. Sen ska han byta ut drivdonet till ena xenonlampan som gått sönder. Han beställde den på skrot med för 2000 kr. Jäkla bil. Vi har då riktig otur med den. Alla möjliga konstiga fel på rad. När vi får hem den ska vi byta ett bromsok som är dåligt. Bromsarna ligger på. Sen ska den säljas.


// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar