onsdag 25 maj 2011

Opererad katt igen

Nu ligger missen i sin bur och är lite groggy. Det blev operation idag ändå vid 11.30.
Veterinären kände på hennes mage länge innan hon bestämde att hon skulle öppna och se om det var bråck eller inte. Hon gjorde ett nytt snitt bredvid det andra, hon ville helst inte öppna det igen då det kan läka sämre när man öppnar det hela tiden. Och det andra hade läkt så bra.
Det var iaf inget bråck utan lite blod och sårvätska som hon tog bort. Men hellre kolla en gång för mycket.
Så nu ska vi fortsätta försöka hålla henne still. Hon får ju några ryck ibland och springer fram och tillbaka som en tok här i huset. Hon vill ju leka :/
Jag börjar jobba kl 15 så hon får stanna i buren tills Hinkas kommer hem vid 16. Vågar inte ha henne lös. Hon vinglade och kunde knappt gå när hon vaknat till här hemma så hon fick vara i buren medan jag duschade.
Och nyss var hon lite bättre när hon gick ut ur buren, men hon gick och ramlade ett trappsteg ner i trappen. Så nu får hon stanna i buren.

// Millan

2 kommentarer:

  1. Men stackars missen! Tur att du/ni är uppmärksam och åkte iväg igen. Hoppas att det inte blir något mer nu då!!
    Hörde om audin också! Hoppas att han "får till det" på en gång. En förmiddag i Ljusdal och tre månader utan resultat i Sveg?!

    SvaraRadera
  2. Ja missen har fått varit med om mycket på kort tid nu. Hon har en knöl där än, som en pingisboll. Hoppas den blir mindre snart.
    Ja vi hoppas verkligen han får till Audin. Och att det inte blir allt för dyrt :)
    // Millan

    SvaraRadera