tisdag 25 maj 2010

Pussel

Idag var jag och hämtade ut ett alldeles speciellt pussel som jag beställt ifrån Kina. Det kostade 3.600:- ungefär med frakt, sedan tillkom det tullavgift när jag hämtade ut det på 700:-.
Det är alltså ett kåpset till motorcykeln som jag har beställt hem eftersom mina förra kåpor blev lite tillknycklade efter fjolårets vurpa på Gelleråsen.
Att beställa från Kina är ungefär 25% så dyrt som att handla här hemma. Det kanske inte är passform som orginal, men när det skiljer ungefär 15.000:- i pris så kan jag leva med att det är lite meckligt att få på plats.

Här är alla kåporna utlagda i vardagsrummet.

Framskärm och toppkåpa, Red Bull så det ser lite racing ut ;)
Sidokåpor och lite av tanken.
Bakdelen och tank.
Fick även med ett nytt kåpglas, ett tonat double bubble glas, detta är lite högre än orginal så det är lättare att krypa ner bakom det när man kommer upp lite i fart. Jag har ett GP-glas (Grand Prix) liggandes i garaget som är klarglas, tror jag kommer köra med det så jag vet inte om jag ska sälja det här svarta eller hur jag gör.
Blir väl att man skruvar ihop det i helgen när vi ändå ska upp till Linsell och skruva golvet i ambulansen. Kanske att jag monterar på några delar innan dess...

// Hinkas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar