onsdag 27 oktober 2010

Den startade!

Pappa har varit här idag och tagit upp alla 6 tändstift i ambulansen och gjort rent och satt tillbaka och sen startade den, jippie! Så ikväll när Hinkas slutade jobba kl 18 åkte vi med den och audin upp till Linsell. Ambulansen ska få stå där över vintern, slipper den stå på våran gård och ta upp plats.
Den får nog för mycket bränsle så stiften sotar igen helt och får ingen gnista, det är därför den vägrar starta efter ett tag. Ja ja, nu ska jag sluta tjata om den där (skit) bilen.
Pappa och Eva har hjälpt mig med att få alla grenar och kvistar iväg till tippen på en släpvagn idag oxå. Det var jättesnällt :)

Audin fick iaf underkänt vid besiktningen idag. Ett hjullager fram var glappt så vi (Kalle) ska fixa det och sen blir det ombesiktning. Annars var det inga fel alls.
Och imorgon är det bmw:n som ska besiktas. Vi har bytt en baklampa ikväll som var trasig och när vi var klar och skulle köra fram bilen lite, så vi fick igen garageporten, så startade inte bilen. Den bara klickade. Vi fick rulla fram den lite. Och igårkväll när Hinkas skulle ha upp rutan på bilen så åkte den bara upp i ena änden så rutan vreds ett kvarts varv så det såg helt skevt ut. Vi lyckades till slut få upp den igen (i kylan och mörkret). Har vi tur med bilarna eller!? :/
Den står iaf på laddning nu så jag hoppas den startar imorgon. Och att den går igenom besiktningen.

Det var ju tur att vi bytte till vinterdäcken igårkvälls för sommardäcken var liiite slut.Inga mönster kvar alls och korden är framme. Hinkas tyckte det var lite halt att köra. Konstigt ;)

// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar