lördag 17 januari 2009

Första inlägget


Jaha, då har vi skapat oss en blogg. Tänkte att vi skulle börja med att presentera oss.


Millan är en tjej på 25 år som är utbildad undersköterska och jobbar på ett demensboende. Fritid har hon inte speciellt mycket, hon försöker ta på sig så mycket jobb som möjligt för att få ihop pengar. När hon inte är på demensboendet och jobbar så jobbar hon hemma i huset, det kan vara med allt möjligt, tvätt, disk, dammsuga, pyssla, etc etc. Det hon gillar mest på fritiden är att vara i bilen, bara köra runt och lyssna på musik.

Millan är en snusmumrik, IAF ett tag till.


Hinkas är 24 år och är inte utbildad över huvud taget. Hoppade av efter andra året på gymnasiet och började jobba på ett företag som heter Sykes. Varit där nu i 7 år och har för ca 6 månader sedan avancerat och blivit gruppchef, eller Supervisor som det heter inom företaget. På fritiden så slöar han faktiskt mest för jämnan, ligger i soffan och kollar på TV (Simpsons). Sommartid är han dock helst ute och kör sin motorcykel, allra helst på bana.

Hinkas har nyligen slutat snusa för andra gången i sitt liv, måste spara pengar till en ny säsong med motorcykeln.


Som ni kanske ser på våran fina visningsbild lite längre upp så är vi lite av ett par motortokar. Vi har fyra stycken bilar, en motorcykel och en cross. Sommaren kan inte komma tillräckligt fort så vi återigen får köra motorcykeln och den fina BMW M5'an som står parkerad i varmgaraget.


Andra saker som vi gillar: Sushi, film, serier, hårdrock, metal, renovera huset, djur och mycket annat.


Denna blogg kommer att fyllas med vad som händer i vårat liv. Vi har nu varit tillsammans i 10 år, förlovade i 2 år och bott i huset i snart tre år.

Hoppas ni finner något av intresse här.

4 kommentarer:

  1. Grattis till en mycket trevlig sida... // Kenneth & Eva

    SvaraRadera
  2. Roligt att kunna följa er:)
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Men titta! Har ni gått och blivit med blogg. Det skall bli intressant att följa.

    /Urban aka Fly

    SvaraRadera
  4. Åh, ännu en blogg som man kan lägga till i sina favoriter ! Kul att följa eran vardag/renovering och ja..resten. Fortsätt så!

    SvaraRadera