onsdag 21 januari 2009

Jag ska bara

Idag har varit en hektisk dag för Hinkas. Började dagen med att analysera lite statistik och grotta ner sig i den, sedan blev det telefonkonferans och efter det fyra stycken gruppmöten. Man skulle ju kunna tro att det skulle bli lugnt efter det att jobbet var slut, men så var inte fallet idag. In i bilen, hem och plocka upp Millan, åka till Linsell och visa upp en ritning på baren dom vill ha.
Det blev en hel del diskussioner mellan Millan och byggherren (Hinkas morfar) om hur den bör vara utformad. Tillslut tror jag alla kom överens om hur den ska byggas, Hinkas och morfar Joe sätter igång med detta på lördag morgon.




Idag har Millan varit på personalmöte på jobbet, på vägen dit svängde hon in o hämta prinsesstårta åt personalen som fika. Sedan skottade hon snö hemma, handlade 8l spolarvätska, fyllde på båda bilarna (var slut i bägge) och sen letat efter inspiration för barbygget på internet.
Nu är Hinkas klar för en dusch, fika lite och hoppa i säng. Millan lär fortsätta hålla igång ett par timmar till om hon kör på som vanligt... Just nu står hon och stryker Hinkas jobbskjortor eftersom Hinkas har en tendes att lägga dom i en hög efter dom har blivit tvättade, oftast sker strykningen av dom 15min innan jobbet börjar.

//Berättarrösten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar