tisdag 25 augusti 2009

Streetrace

Förra Lördagen 15/8 var vi på streetrace på flygplatsen i Sveg. Millan var fotograf åt Dominoz som arrangerade det hela så hon knäppte 600 kort på hela dagen. Hon valde sen ut dom 200 bästa av dom och fixade till lite och skickade iväg till Dominoz. Några av dom ska komma i tidningen Street & Strip sen :)
Hinkas var med och tävlade med M5:an. Det var en lång dag men det var roligt, och tur med vädret hade vi oxå för det var sol hela dagen. Det började regna precis när det var slut kl fyra.
Vi hade bilen med några andra som tävlade.

Mycket däckrök blev det under dagen


Hinkas värmer däck innan han ska köra.

Den här dragstern körde riktigt fort, strax över nio sekunder körde den på 402 m.




Dagen tillägnades till Majsan, som brann inne i Dravagen. Hennes son var där och tävlade med en silvrig Mustang.




Patrik på sin R1'a bränner lite gummi. För dagen sprillans nytt bakdäck, som vid slutet av dagen inte alls var sprillans nytt...

Amazonen Hinkas fick spö av, Ida hette föraren. Hon var riktigt startsnabb och vann "fair and square". Hinkas hade vunnit tidigare under dagen mot henne men den här gången fick hinkas ingen bra start :( En gång under dagen körde Hinkas på 13,98 sek på 402 m. Det var en riktigt bra tid, för dom andra i samma "klass" körde aldrig under 14 sek. Jo, en jaguar gjorde det i finalen.

Efter racet så var det cruising och mycket folk på Sveg, vi åkte några varv och drack öl, och Sjövold var våran chaufför.

Millan visar simultanförmåga och spelar trummor samtidigt som hon sjunger. Låten: System Of A Down - Toxicity. En svår låt, full var hon oxå ;)

Senare på kvällen var det fullt hus, runt 20 pers kom och gick i omgångar. Guitar Hero spelades för fulla muggar.
Björn, Rojpen, Maria, Patrik, Hinkas, Ronny och Fahlan

Millan och Magnus

Patrik, Andreas och Duvan

Duvan, Lars och Linkan rockar loss. Underhöll oss andra till kl 3 på natten :)
Tack för ett kanon arrangemang och mycket skratt på kvällen!

// Millan och Hinkas

2 kommentarer:

  1. Aahhh så skönt å se att ett så annars tillknäppt å seriöst gäng kan släppa loss lite någon gång...eehh för visst är vi väl seriösa eller? Tack för en kanonkväll..med betoning på kanon. Jeltzin hälsar oxå å tackar för att han fick bidra med yrseln..

    SvaraRadera
  2. Hehe, självklart är vi alltid seriösa! Vi tog kvällen väldigt seriöst och gick ut starkt och ökade ;)

    SvaraRadera