torsdag 17 februari 2011

Nytt kök

Vi har ju planer på att göra om köket här hemma så idag beställde vi hem lite vitvaror. Så detta är vad vi beställt:Microvågsugn för inbyggnad.
Ugn, delbar för att kunna köra bara halva ugnen för att på så sätt värma upp snabbare samt att det drar mindre energi.
En Induktionshäll, ska bli skönt att byta våran värdelösa häll.

Och såklart ett kylskåp med frys. Kallvatten och ismaskin, serveringslucka där man kan ha sina drickor t.ex. för att snabbt komma åt dom utan att behöva öppna dörren och släppa ut all kyla.
Ska bli riktigt kul att få hem grejerna, och det ska bli riktigt trevligt att få in ett nytt kök. Vi är ganska säkra på hur vi vill ha det, ska bara skissa upp på datorn med IKEA's verktyg hur allt ska vara så att man kan svänga förbi med skissen, möjligtvis så kanske dom kommer med lite andra förslag på hur vi ska ha det.
Ska bli riktigt spännande.
Vi har även fått pris på ny panna, ack-tankar och arbete, skulle bli ca 130.000:- efter rot-avdraget. Så det blir ungefär 200.000:- på huset i år då, och då är vi ändå bara i februari så det hinner bli mer utgifter säkert ;).

// Hinkas

3 kommentarer:

  1. Men va roligt, det är jättekul att planera och inhandla köksprodukter. Det ni väljer är kanonfint! Ska bli spännande att komma och inspektera sedan..
    Kram
    Marianne.

    SvaraRadera
  2. Ja det får ni göra sen Majjan :)
    Får se hur lång tid det tar bara.
    Kram / Camilla

    SvaraRadera