måndag 7 februari 2011

Trolljägaren

Vi har nyss sett på "Trolljägaren", en Norsk film. Den var väldigt bra. Välgjord, bra skådespelare, spännande, skrämmande och intressant. Och vilken fantastiskt miljö.

Den handlar om tre ungdomar som ska göra en dokumentärfilm. Dom får nys om att en tjuvjägare är ute och dödar björnar i skogen. Dom följer efter en mystisk man som åker iväg på natten. Dom upptäcker snart att det inte är björnar han jagar om nätterna.

Den är lite som "The blair witch project", fast med troll istället för häxor, och mycket bättre.
Den filmen tycker jag verkligen ni ska se.


Jag blev då väldigt glad när jag kom hem från jobbet ikväll. På gården står våran Audi!! Kalle har bytt fläktrem och spännrulle och satt ihop bilen igen, för han var tvungen att ta bort fronten och lamporna för att komma åt. Så ikväll har Hinkas hämtat tillbaka bilen från Linsell utan att jag visste om det, vilken överraskning :)
Kalle har monterat dit extraljusen oxå, som vi fick i julklapp av mamma och Oskar. Och det blev en väldig skillnad på vägen. Jäklar vad bra man såg nu, tack Kalle :)
Vi har varit utan Audin i tre veckor, men vi har haft varsin bil ändå eftersom svärföräldrarna var så snäll och lånade ut sin Audi till oss. Tack tack!

Nu...duscha och sova.....och drömma om troll ;)
// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar