måndag 6 april 2009

I helgen...

Ställde vi på M5:an! Den har stått avställd i garaget hela vintern, sen sista oktober. Så vi var ut och raggade med den i Sveg hela lördagen, och det var skönt att få åka den igen och höra på V8 ljudet ;)
På lördag eftermiddag åkte vi till Linsell och fick middag där och hämtade tillbaka Audin som varit där sen fredag hos våran alldeles egna bilmekaniker :)
Det är Hinkas pappa Kalle. Han är våran allt i allo för den delen ;)
Han hade bytt en drivknut som var dålig och bytt bromsskivor och bromsbeläggen bak. Bromsbeläggen bak var helt slut. Fanns inge kvar ALLS av den vänstra, så det har gnisslat hela tiden när vi kört nu i nån vecka. Han kan han Kalle. Och som tack så klippte jag håret på han efter middagen :)
Jag klippte håret på Hinkas morfar Joe på en gång med.
Hinkas och Kalle bytte till sommardäck på Audin när Kalle ändå skulle av med däcken bak så nu är det alldeles nya sommardäck och fälgar på den. Skitsnyggt blev det med svarta fälgar med silverkant runt. Kolla på bilden här, och ja...vi ska tvätta bilen ;)


På lördag kväll drack vi öl och åkte på en fest, eller två fester i samma lägenhetshus faktiskt, det var bekvämt ;)
Vi kom hem med taxi kl 3 på natten. Var lite trött så vi låg länge dagen efter, sen raggade vi med M5:an igen :)
På kvällen (söndag) åkte jag och spelade poker med mamma, Oskar, Pernilla och Tobbe till kl 1 på natten. Jag vann faktiskt en gång. Vann 10 kr ;)
Idag har vi jobbat hela dagen och nu ska vi ut och ragga med M5:an en sväng. Hinkas startade den precis. Hela huset skakar nästan när man startar den i garaget . Hehe :)
Sen ska jag antagligen till mamma och spela poker igen. Nä...nu ska vi åka!


// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar