tisdag 3 februari 2009

Film och chips

Idag har varit lite av en slödag det med, men det är bra att ha sånna ibland.
Hinkas var på jobbet bara en sväng idag med, sen kom han hem till mig ganska fort igen. Han var så hes så han tog ut en semesterdag istället för att sjukskriva sig. Han var jättehes igår morse med. Vi sov till kl 12 idag med. Så nu borde man vara utvilad ;)
Vi var ut med lite mer fågelmat, "bollar", till fåglarna på eftermiddagen, och så la vi ut lite mjukbröd i småbitar till dom. Det kommer massa skator (och några kråkor) som äter på marken av fågelmaten. Jag tycker det är lite kul att titta på dom då :) Det är många skator som bor i våran skog runtomkring. Och dom kom och åt brödet ganska så snabbt.

Hinkas bror Fredrik och deras mamma Gunilla var hit en sväng på eftermiddagen och hälsade på. Gunilla åkte efter en liten stund men Fredrik stannade och drack kaffe, spelade guitar hero och brände cd-skivor.
Vi har eldat i kaminen idag med. Det är så varmt och mysigt att sitta där framför den i soffan i gillestugan och bara stirra in i lågorna :)

Nu ska vi snart kolla på en film som heter "Bangkok dangerous" med Nicholas Cage.
Vi var på Dollarstore förrut ikväll och skulle kolla efter gardiner som vi tänkte köpa till datorrummet, men det fanns inga fina alls så vi kom hem med massa choklad, som jag ville ha, och chips istället :) Så det blir chips snart till filmen. Ska bara gå och diska lite snabbt först.
Och mata fiskarna ;)
Kram // Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar