fredag 19 februari 2010

Tapetrivning...

Nu har vi nyss haft lite fredagsmys under en filt, med cola, crunchies och filmen "Fingerprints".
Innan har vi jobbat hela dagen, ätit pytt i panna med stekt ägg till middag, och sen har Hinkas spelat ett datorspel som han fått hem idag, och jag har slöat framför tv:n.
Och Hinkas har eldat och eldat i både kaminen och i pannan nu ikväll eftersom det har varit minus 18 grader ute här idag så var det bara 17 grader varmt här inne hos oss när vi kom hem, brr! :/
Då tog jag på mig både tjockstrumporna, tofflorna och filten ;)
Jag är så trött känner jag. Vi ska väl sova snart för i morgon kommer Kalle och Gunilla hit, vi ska flytta ut möbler och datorn från kontoret och riva bort tapeter där, och Kalle ska bygga klart väggen för hålet där garderoberna stod innan.
Han har varit här och snickrat lite igår och idag oxå :)
Så småningom ska Kalle tapetsera väggarna i nån grå nyans och så ska vi ha en fondvägg med stora lila blommor på. Som på bilden här.

Det kommer nog bli väldigt fint när det är klart iaf. Och med nytt golv, tak och stort tvådelat skrivbord för dator och målarhörna :)

Igårkvälls var jag hemma hos Linnea på relaxkväll med Maria och Dagge, vi gjorde ansiktsmasker och provade olika herbalife teér, aloevera vatten, "godis" och fikade morotskaka och snackade skit i 2,5 timmar. Det var roligt. Jag kanske ska börja shakea herbalife protein istället för nån måltid lika som dom gör, och börja röra på mig lite så kanske jag kommer i liiite bättre form jag oxå ;)

// Millan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar